Klik her for at logge på

Om BUF AkademiHvem er BUF Akademi?
BUF Akademi er en del af Personalekontoret. I BUF Akademis sekretariat er der fire medarbejdere, som i samarbejde med kursusudviklerne administrerer kurserne. Ansvaret for kursernes indhold ligger i de faglige enheder. BUF Akademi forsøger også at afdække behovene for kompetenceudvikling i alle kroge af organisationen. Og vi hører gerne fra dig, hvis du har forslag til kurser.
Der er nedsat et repræsentantskab for BUF Akademi, som skal koordinere aktiviteterne. Repræsentantskabet udarbejder blandt andet beslutningsoplæg til direktionen om prioritering af midler til kompetenceudvikling.

Hvad kan ledere bruge BUF Akademi til?
Du kan få overblik over de kurser som BUF tilbyder ansatte i BUF. Når du er logget ind kan du tilmelde dine medarbejdere til kurser, godkende tilmeldinger fra dem, og det er også muligt at se hvilke kurser dine medarbejdere har været på. Du kan finde en vejledning for ledere her.

Hvad kan medarbejdere bruge BUF Akademi til?
Du kan få overblik over de kurser som BUF tilbyder ansatte i BUF. Når du er logget ind, kan du tilmelde dig kurser, og du kan melde afbud til kurser, som du er tilmeldt. Du kan også finde en oversigt over de kurser og efteruddannelse – både de aktiviteter, som du er tilmeldt og de aktiviteter, som du har gennemført i BUF Akademi. Læs desuden
vejledning for medarbejdere.

Søgning
Klik på søg-knappen for at søge kurser.


Kursuskalender
Se hvilke kurser, du kan følge, og hvornår
JanFebMarApr
MajJunJulAug
SepOktNovDecKontakt BUF Akademi

Skriv en mail til akademi@buf.kk.dk eller ring til os på tlf. 33 66 41 99.

Mandag: 12.30-15.00

Tirsdag: 12.30-15.00

Onsdag: Lukket

Torsdag: 12.30-15.00

Fredag: Lukket